Trainingen


Ik geef trainingen op lokatie of in eigen studio op het gebied van grafische + fotografische software. Denk aan Adobe Creative Suite vanaf versie 1 tot CC, het converteren van bestandsformaten, fontbeheer,  Apple Aperture en Adobe Lightroom. 
Of systeembeheer Macintosh, vanaf versie MacOS 9 tot MaOSc Monterey 102.4.    

Computer-probleem?

Het overkomt iedereen wel een keer. Een virus, trage computer, storing of iets anders wat de computer belemmert te doen wat u wilt. Particulier of bedrijf, ik probeer u met raad en daad bij te staan de computer weer dat te laten doen wat u graag wilt.  Ik kom bij u aan huis of kantoor. Zo hoeft u niet te slepen met uw computer (met alle risico's van dien), kunt u laten zien wat er fout gaat of welke meldingen er verschijnen en kunnen we samen een plan van aanpak bespreken.  Om uw continuïteit te waarborgen, hanteer ik geen 9 tot 5 mentaliteit. Daardoor is het in veel gevallen mogelijk zowel overdag als in de avonduren uw probleem, storing of uitbreiding met mij te bespreken en op te lossen, zodat uw organisatie en/of uw medewerkers de volgende dag weer kunnen werken.  

Apple Macintosh
Mede door mijn ruime ervaringen in de grafische branche als DTP-er en systeembeheerder kan ik mij op freelance- en projectbasis inzetten tot het oplossen van uw storingen, optimaliseren van uw workflow, ondersteunen van uw medewerkers en indien nodig het leveren van de juiste hard- en software. Of het nu om het besturingssysteem gaat, zoals MacOs X of MacOs Monterey, of het gaat om de diverse software, denk aan Adobe Creative Suite, Filemaker, fontbeheer of andere pakketten, ik kan u met raad en daad bijstaan.  

Advies
U wilt een computer? Prima, die kan en wil ik u graag leveren. Maar welke? De aanschaf van verkeerde apparatuur of software komt regelmatig voor. Programma's die nauwelijks bruikbaar zijn, apparaten die achteraf niet of nauwelijks gebruikt worden of net niet datgene doen wat er van verlangd wordt het is zonde van de investering.