Webdesign


Is uw site up-to-date?
De tijd staat niet stil en zeker niet op internet, wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was, kan tegenwoordig wat gedateerd zijn. Ik bied u de mogelijkheid uw website tegen een aantrekkelijk tarief te restylen of geheel nieuw te bouwen.  

Waar dient een goede professionele website aan te voldoen?Het is dus zaak voor mij om kritisch te blijven kijken naar: uw doelgroepen, de grafische vormgeving, uw huidige huisstijl, de navigatie opbouw, de aanwezige inhoud en vindbaarheid van de zoekmachines.  

Creatief webdesign
Een goede professionele creatieve website is iets anders dan een creatieve website die alleen maar mooi is. Een website biedt de juiste mix van vorm en functie. Een duidelijk, creatief en fris design maakt een website compleet.  

De eerste indruk maakt u maar 1 keer!
Bij succesvol webdesign gaat het niet om oppervlakkige designkenmerken maar om het begrijpen en doorgronden van het zoek- en klikgedrag van de internetgebruiker en dus uw (toekomstige)klant. De doelstelling is het in kaart brengen van uw wensen en eisen en de boodschap aan uw bezoekers en uw site daarop aan te passen.  

Vrijblijvend (restyle)voorstel?
Om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is, bied ik de mogelijkheid om een gratis voorstel te maken zoals uw website er mogelijk uit kan komen te zien. Dit kan op basis van uw huidige site, of indien die er nog niet is, vanaf bijvoorbeeld een visitekaartje of advertentie. Ik maak dan op basis van deze gegevens een geheel vrijblijvend en gratis voorstel. Ik zal het voorstel dan aan u presenteren met daarbij een offerte. Bent u niet tevreden over mijn voorstel? Dan ook geen kosten! 

U kunt een vrijblijvend voorstel aanvragen door mij een mail te sturen of contact met mij opnemen voor een persoonlijke afspraak zodat we samen de ideeën en wensen kunnen doornemen.  

Neem een kijkje in mijn portfolio en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.