Vorm​geving

PORTFOLIO


VormgevingEen nieuwe huisstijl? 
Uw logo op een vrachtauto, muismat of balpen? Uw visitekaartje op creditkaartformaat of toch met een eigen vorm? Als er een idee is, dan kan het bijna altijd wel uitgevoerd worden. Voor het ontwerpen van allerhande soorten drukwerk zoals: 
brochures, posters, kaarten, briefpapier,  advertenties , visitekaartjes, etikettenen 
topografische kaarten  kunt u bij mij terecht.   

Een complete huisstijl?
Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten en duidelijk herkenbaar zijn? Wilt u serieus worden genomen? Wilt u een professionele uitstraling? Dan is een huisstijl onmisbaar. De gebruikte lettertypes, kleurstelling en indeling vormen één geheel: uw huisstijl. Een huisstijl ontwerp gaat een stapje verder dan alleen een logo. Dit is de totale vormgeving van de presentatie van uw bedrijf naar de buitenwereld. Het versterkt uw imago.De huisstijl wordt met de grootste zorg door ons ontworpen. U moet er immers jarenlang plezier van hebben! Daarom is het belangrijk om te investeren in een professioneel ontwerp dat ook 
in de toekomst bij uw bedrijf past.  

Werkwijze
Net als bij het ontwerpen van uw logo, willen wij eerst alles over uw bedrijf weten. Bij het ontwikkelen van uw huisstijl wordt rekening gehouden met de aard van uw onderneming, uw doelgroep en uw persoonlijke voorkeuren. Zo komen we tot een ontwerp met de uitstraling die bij uw bedrijf past.  

Uit de voorstellen die wij u doen, kiest u het concept ontwerp dat verder wordt uitgewerkt, in nauw overleg met u. Ik schaaf net zo lang aan het ontwerp totdat u 100% tevreden bent.  

Mede doordat tegenwoordig de gedrukte media wordt "achterna gezeten" door de digitale media komt het vaak voor dat bijvoorbeeld brochures, magazines en andere gedrukte uitingen ook digitaal worden uitgewerkt. Denk dan aan bijvoorbeeld een digitale brochure, bladeren op uw scherm.Ik kan u dus helpen met de complete verzorging van uw drukwerk of alleen het ontwerp en/of opmaakwerk. Dit alles gebeurt met een flexibele instelling die bij grotere bedrijven niet altijd mogelijk is. Neem eens vrijblijvend contact met mij op en ervaar dat een compact bureau heel compleet kan zijn.


Freelance vormgever/dtp'er 
binnen handbereik?

Dat kan. Als zelfstandige werk ik, Hans Spil niet alleen op eigen studio maar ook op locatie. Op freelance basis (project-, dag- of uurtarief) werk ik onder meer bij uitgeverijen, drukkerijen en reclamebureaus op de studio. 

Inzetbaar als...
Grafisch Vormgever/DTP'er

Webdesigner en content manager  
Technisch DTP'er 
Systeembeheerder   Macintosh  

Een freelancer is dé oplossing voor opvang van tijdelijk werk. Dat kan zijn, gepland voor een vooraf bepaalde periode, lang of kortstondig. 
Of ad hoc. In beide gevallen kan ik die ondersteuning bieden die u mag verwachten 
van een ervaren freelancer. Door de ruim 30 jaar werkervaring in het vak, waarvan 20 jaar als freelancer, en een gedegen vakkennis is het mogelijk dat ik mezelf direct afstem op uw situatie én inzetbaar ben. Naast mijn inbreng op creatief en technisch vlak (in print en online) zorg ik voor een professionele samen-werking 
op de werkvloer.